آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش قارچ و به

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش قارچ و به . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

قارچ ورقه شده 2 پیمانه
به متوسط 2 عدد
سیب زمینی درشت 1 عدد
پیاز درشت نگینی خردشده 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-به‌ها را شسته ، دانه‌هايشان را جدا كنيد، پوست بگیریدو آنها را به صورت نگيني درشت خرد كنيد. پياز نگيني خرد شده را با يكي دو قاشق روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.

2-زردچوبه و قارچ را هم اضافه كنید و تفت دهيد. سپس بِه خرد شده را هم به قارچ و پياز اضافه كرده و تفت دهيد. يك ليوان آب اضافه کنید و اجازه دهيد خورش با حرارت كم آرام آرام بپزد.

3-سيب‌زميني را بشویید، پوست بگيريدوآن را به صورت نگيني درشت خرد كنيد. وقتي به‌ها نيم‌پز شدند، سيب‌زميني را هم به خورش اضافه كنيد.

4-زعفران و آبليمو را به همراه شكر به خورش افزوده و نمك خورش را ميزان كنید. حالا اجازه دهيد خورش جا بيفتد. بعد آن را با پلوی سفید سرو کنید.

5-در اين خورش به جاي زعفران از رب گوجه‌فرنگی هم می‌شود استفاده كرد که در این صورت رنگ خورش شما قرمز می شود و طعمی متفاوت تر خواهيد داشت.
طرز تهیه خورش قارچ و به

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی