آموزش طرز تهیه کیک شیرداغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
شکر 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر (کم چرب 1/4 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کره 10 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه
1-فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید . قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید.
2-در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بزنید .دور همزن را کم کرده و به تدریج شکر را اضافه کنید تا پف دار شود.
3-آرد وانیل و پکینگ پودر را مخلوط کرده الک کرده وبا دور کم در سه مرحله اضافه کنید.
4-در ظرفی شیر را گرم کرده کره را در آن بیاندازید تا آب شود. به مواد اضافه کرده بزنید تا صاف شود.
5-مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد در فر قرار دهید.
6-بعد از خنک شدن کیک با کاردک یا چاقو دیواره کیک را از قالب جدا کنید و کیک را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه