آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیرداغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیرداغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

شکر 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر (کم چرب 1/4 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کره 10 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد

طرز تهیه

1-فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید . قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید.

2-در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بزنید .دور همزن را کم کرده و به تدریج شکر را اضافه کنید تا پف دار شود.

3-آرد وانیل و پکینگ پودر را مخلوط کرده الک کرده وبا دور کم در سه مرحله اضافه کنید.

4-در ظرفی شیر را گرم کرده کره را در آن بیاندازید تا آب شود. به مواد اضافه کرده بزنید تا صاف شود.

5-مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد در فر قرار دهید.

6-بعد از خنک شدن کیک با کاردک یا چاقو دیواره کیک را از قالب جدا کنید و کیک را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه کیک شیرداغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی