آموزش طرز تهیه نان قابلمهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
خمیر نان بربری 1.5 چانه
آرد 3/4 لیوان
روغن به مقدار لازم
کشمش و گردو(اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-یکی و نصفی خمیر نون بربری خریدم و بهش از یک لیوان کمتر آرد و نصف لیوان روغن اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا جایی که به دست نچسبه.
2-بعد کف ماهیتابه رو چرب کردمو خمیر و کف ماهیتابه پهن کردم و دمکنی گذاشتم تا دوباره پف کنه وقتی که پف کرد رو شعله کم گاز گذاشتم زیرشم شعله پخش کن گذاشتم.
3-دو طرف نون رو گذاشتم طلایی بشه (تو خمیر میتونید از کشمش و گردو استفاده کنی بجای روغن کره میتونید بزنید)
سایر نکات
(تو خمیر میتونید از کشمش و گردو استفاده کنی بجای روغن کره میتونید بزنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه