آموزش طرز تهیه ترشی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
لبو (پخته و رنده شده) 500 گرم
دانه انار 1 کیلوگرم
آب انار 1 لیتر
سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان
پودر گلپر 1 قاشق غذا خوری
گشنیز (پودر) 2 قاشق غذا خوری
سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-انار را دانه کرده و با اندازه ۱/۲ قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
2-لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.
3-داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
4-لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.
5-بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .
6-این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه