آموزش طرز تهیه گردوی بوداده با روکش قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
نمک دریایی طبق ذائقه به مقدار لازم
گردو 2 فنجان
تخم مرغ (سفیده) عدد
نمک 1/4 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
قهوه (ریز آسیاب شده) 2 قاشق سوپ خوری
شکر 2/3 فنجان
طرز تهیه
1-فر را از قبل با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد داغ کنید. یک سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل اسپری روغن اسپری کنید.
2-در یک کاسه، شکر، قهوه آسیاب شده، دارچین و نمک را ترکیب کنید.
3-در یک کاسه ی دیگر سفیده ی تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس گردو ها را سفیده ی تخم مرغ بغلتانید و بعد گردهای آغشته به تخم مرغ را داخل مخلوط شکر و قهوه بریزید و هم بزنید تا همه ی گردو هم به مواد آغشته شوند. به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید.
۵-4 دقیقه بپزید. هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید. گردوها وقتی کاملاً می پزند باید خشک شوند (دیگر رطوبت سفیده تخم مرغ را نداشته باشند). روی آن نمک دریایی بپاشید. بگذارید سرد شود و تا زمانی که می خواهید استفاده کنید در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه