آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه گردوی بوداده با روکش قهوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه گردوی بوداده با روکش قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

نمک دریایی طبق ذائقه به مقدار لازم
گردو 2 فنجان
تخم مرغ (سفیده) عدد
نمک 1/4 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
قهوه (ریز آسیاب شده) 2 قاشق سوپ خوری
شکر 2/3 فنجان

طرز تهیه

1-فر را از قبل با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد داغ کنید. یک سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل اسپری روغن اسپری کنید.

2-در یک کاسه، شکر، قهوه آسیاب شده، دارچین و نمک را ترکیب کنید.

3-در یک کاسه ی دیگر سفیده ی تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس گردو ها را سفیده ی تخم مرغ بغلتانید و بعد گردهای آغشته به تخم مرغ را داخل مخلوط شکر و قهوه بریزید و هم بزنید تا همه ی گردو هم به مواد آغشته شوند. به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید.

۵-4 دقیقه بپزید. هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید. گردوها وقتی کاملاً می پزند باید خشک شوند (دیگر رطوبت سفیده تخم مرغ را نداشته باشند). روی آن نمک دریایی بپاشید. بگذارید سرد شود و تا زمانی که می خواهید استفاده کنید در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
طرز تهیه گردوی بوداده با روکش قهوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی