آموزش طرز تهیه شکلات با مغز کرم نعنایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
خاک قند 2/1 فنجان
کره در دمای اتاق 2 قاشق غذا خوری
عصاره نعنا 2 قاشق چای خوری
خامه 2 قاشق غذا خوری
شکلات 300 گرم
طرز تهیه
1-خاکه قند و عصاره نعنا و خامه و کره رو در ظرفی خوب مخلوط می کنیم.
2-بعد از اینکه خوب کرم را مخلوط کردید اگر به نظرتان چسبناک بود کمی خاکه قند اضافه کنید.
3-کرم آماده شده را به صورت لوله به قطر ۳ سانتیمتر داخل سلوفون می پیچیم
4-(این مرحله ضروری نیست ولی برای کاملا” گرد شدن لوله کرم می تونیم اون رو داخل لوله بریده شده دستمال کاغذی قرار بدیم.)
5-کرم لوله شده رو در یخچال میگذاریم حدود ۴۵ دقیقه تا کره و در نتیجه خمیر سفت شود.
6-وقتی کاملا” سفت شد آن را به صورت دایره هایی به ضخامت ۱ سانت می بریم.
7-شکلات را در مایکروفر یا به روش بن ماری روی گاز آب می کنیم. دایره های کرم نعنایی را در شکلات آب شده زده روی کاغذ روغنی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه