آموزش طرز تهیه اشکنه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
شنبلیله خشک و نرم 1 قاشق مربا خوری
سیب زمینی متوسط 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
1-پیاز را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
2-پوست سیب زمینی را بگیرید، آن را بشویید و کاملا خشک کنید. سیب زمینی را به صورت قطعات نگینی شکل خرد، به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.
3-رب را به سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید.
4-مقداری آب به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید مایه چند جوش بزند.
5-به آن نمک، فلفل و شنبلیله نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم، سیب زمینی کاملا بپزد.
6-تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. سپس آن ها را داخل اشکنه بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغها یکجا بسته نشود. بعد از دو تا سه جوش، اشکنه آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه