آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه اشکنه

آموزش طرز تهیه اشکنه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
شنبلیله خشک و نرم 1 قاشق مربا خوری
سیب زمینی متوسط 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه

1-پیاز را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.

2-پوست سیب زمینی را بگیرید، آن را بشویید و کاملا خشک کنید. سیب زمینی را به صورت قطعات نگینی شکل خرد، به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.

3-رب را به سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید.

4-مقداری آب به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید مایه چند جوش بزند.

5-به آن نمک، فلفل و شنبلیله نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم، سیب زمینی کاملا بپزد.

6-تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. سپس آن ها را داخل اشکنه بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشود. بعد از دو تا سه جوش، اشکنه آماده است.
طرز تهیه اشکنه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی