آموزش طرز تهیه دیپ پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
پیاز سفید 450 گرم
پنیر خامه ای 60 گرم
خامه ترش 1 پیمانه
پیازچه 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سرکه سفید 1.5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر) به مقدار لازم
چیپس سیب زمینی برای سرو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیازها را ریز خرد کنید.
2-یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.
3-پیاز را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن طلایی قهوهای شود. سپس اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند.
4-پیازهای تفت دادهشده، خامه ترش، پنیر خامهای، سرکه، پیازچه ریز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
5-مخلوط دیپ پیاز را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. میتوانید آن را تا ۲ روز در فریزر نگهداری نمایید.
6-دیپ پیاز را با چیپس سرو نمایید.
سایر نکات
دیپ همراه با برخی غذاها (نان ترتیلا, سمبوسه, کراکر) طعم و مزه خوبی به آنها می دهد.
پنیر خامهای و خامه ترش، مزهای جادویی به پیازهای معمولی شما خواهند داد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه