آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه دیپ پیاز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دیپ پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز سفید 450 گرم
پنیر خامه ای 60 گرم
خامه ترش 1 پیمانه
پیازچه 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سرکه سفید 1.5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر) به مقدار لازم
چیپس سیب زمینی برای سرو به مقدار لازم

طرز تهیه

1-پیاز‌ها را ریز خرد کنید.

2-یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید.

3-پیاز‌ را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ طلایی قهوه‌ای شود. سپس اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند.

4-پیازهای تفت داده‌شده، خامه ترش، پنیر خامه‌ای، سرکه، پیازچه ریز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.

5-مخلوط دیپ پیاز را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. می‌توانید آن را تا ۲ روز در فریزر نگهداری نمایید.

6-دیپ پیاز را با چیپس سرو نمایید.

سایر نکات

دیپ همراه با برخی غذاها (نان ترتیلا, سمبوسه, کراکر) طعم و مزه خوبی به آنها می دهد.
پنیر خامه‌ای و خامه ترش، مزه‌ای جادویی به پیازهای معمولی شما خواهند داد.
طرز تهیه دیپ پیاز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی