آموزش طرز تهیه کباب ترش گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 500 گرم
گردو چرخ شده 100 گرم
رب انار 3 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1/2 لیوان
جعفری ،گشنیز،ترخون،مرزه(خردشده) 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-درون کاسه ای روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، گردوی چرخ شده، فلفل و رب انار را مخلوط کنید. سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید.
2-روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قراردهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید.
3-سیخ ها را روی کباب پز یا آتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه