آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه کباب ترش گیلانی

آموزش طرز تهیه کباب ترش گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی یا گوساله 500 گرم
گردو چرخ شده 100 گرم
رب انار 3 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1/2 لیوان
جعفری ،گشنیز،ترخون،مرزه(خردشده) 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-درون کاسه ای روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، گردوی چرخ شده، فلفل و رب انار را مخلوط کنید. سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید.

2-روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قراردهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید.

3-سیخ ها را روی کباب پز یا آتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند.
طرز تهیه کباب ترش گیلانی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی