آموزش طرز تهیه شامی رودباری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله 400 گرم
پیاز رنده شده 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی (ترخون،مرزه،ریحان،گشنیز)خرد شده 1 فنجان
روغن به مقدار لازم
گوجه فرنگی رنده شده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا گوشت گوساله چرخ شده رابا پیاز ها مخلوط و نمک فلفل را به آن اضافه کنید
2-سبزی های معطر را به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهید
3-بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا عطر سبزی ها به گوشت نفوذ کند تا خوش طعم تر شود
4-حالا به اندازه ی یک نارنگی کوچک از گوشت بردارید و در دست ان را پهن کنید ودر تابه مقداری روغن بریزید شامی ها را درآن سرخ کنید و کنار بگذارید .
5-گوجه های رنده شده را به همراه رب در کمی روغن تفت دهید و یک قاشق از سبزی معطر را به آن اضافه کنید کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود
6-سپس شامی ها را درون سس گوجه بچینید و حرارت را کم کنید در ظرف را بگذارید تا کم کم بپزد
7-در انتها دو قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه