آموزش طرز تهیه فاهیتا با سس گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
سینه مرغ 3 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1/2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1/2 عدد
فلفل دلمه ای زرد 1/2 عدد
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
گشنیز خردشده 1/2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل قلمی قرمز 3 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
پیازچه 4 ساقه
پیاز کوچک 1 عدد
ماست ایسلندی 400 گرم
لیمو ترش 1 عدد
شکر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-سینه مرغ و فلفل های دلمه ای را خلالی خرد کرده و با زیره ، پودر سیر ، پاپریکا ، گشنیز ، نمک و روغن زیتون مخلوط می کنیم .
2-سپس در سینی فر فویل یا کاغذ روغنی گذاشته و مواد را می ریزیم . کنار آن یک عدد پیاز خلالی سفید ، ۴ گوجه فرنگی درسته و ۳ عدد فلفل قرمز می گذاریم و برای ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم
3-برای تهیه سس ” گوجه فرنگی با پوست و فلفل پخته شده ، گشنیز ، پیازچه خرد شده ، آب لیمو ترش تازه ، شکر و کمی نمک را در بلندر میکس می کنیم .
4-برای سرو فاهیتا سس گوجه ریخته سپس از مرغ به همراه پیاز خلالی روی سس می ریزیم و روی آن از ماست ایسلندی استفاده شده که بدون چربی است و میزان پروتئین آن ۳ برابر است و جهت دوستانی که بدنسازی کار می کنند مناسب است .
5-می توانید در کنار فاهیتا از نان مدیترانه ای که برای ۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده اید استفاده کنید .
سایر نکات
اگر فلفل قرمز تند در اختیار ندارید می تونید از این فلفل های تند و خوشمزه شمالی که در کنار سینه مرغ طعمی خوبی به غذا میدهد استفاده کنید که عکسش را در مراحل گذاشتم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه