آموزش طرز تهیه سس مُرنیی یا mornay sauce . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه 2 قاشق غذاخوری
سس بشامل 1 پیمانه
طرز تهیه
سس بشامل را تهیه کرده . در کاسه ای کوچک زرده را با خامه مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم . مخلوط را آرام به سس روی حرارت اضافه کرده هم زده و در آخر پنیر پارمژان رنده شده را به سس اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
در زبان فرانسه به ترکیب زرده و خامه که به سس اضافه میشود liaison میگویند .
این سس یکی از زیر مجموعه های سس های مادر و البته یکی از مهمترین آنها یعنی زیر مجموعه سس بشامل است . این سس خوشمزه میتواند همراه بسیاری از غذاهای گوشتی سرو شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه