آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس مُرنیی یا mornay sauce

آموزش طرز تهیه سس مُرنیی یا mornay sauce . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه 2 قاشق غذاخوری
سس بشامل 1 پیمانه

طرز تهیه

سس بشامل را تهیه کرده . در کاسه ای کوچک زرده را با خامه مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم . مخلوط را آرام به سس روی حرارت اضافه کرده هم زده و در آخر پنیر پارمژان رنده شده را به سس اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
در زبان فرانسه به ترکیب زرده و خامه که به سس اضافه میشود liaison میگویند .
این سس یکی از زیر مجموعه های سس های مادر و البته یکی از مهمترین آنها یعنی زیر مجموعه سس بشامل است . این سس خوشمزه میتواند همراه بسیاری از غذاهای گوشتی سرو شود.
طرز تهیه سس مُرنیی یا mornay sauce

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی