آموزش طرز تهیه خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوشت راسته بدون استخوان: نیم کیلو
سیر: 5 تا 6 حبه
باقلا تازه: 1 پیمانه
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ریز یا به صورت قیمه ای خرد می کنیم، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب و نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. باقلا را از یک پوست بیرون آورده و به گوشت که هنوز کاملا پخته نشده است اضافه می کنیم. سیر را پوست گرفته خلال کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا غذا کاملا بپزد و جا بیفتد.
تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال می زنیم و یا درسته داخل غذا می ریزیم و بهم می زنیم. کمی نمک و زردچوبه هم به خورشت اضافه می کنیم و بعد از جا افتادن با کته یا برنج صافی میل می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه