آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت راسته بدون استخوان: نیم کیلو
سیر: 5 تا 6 حبه
باقلا تازه: 1 پیمانه
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را ریز یا به صورت قیمه ای خرد می کنیم، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب و نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. باقلا را از یک پوست بیرون آورده و به گوشت که هنوز کاملا پخته نشده است اضافه می کنیم. سیر را پوست گرفته خلال کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا غذا کاملا بپزد و جا بیفتد.

تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال می زنیم و یا درسته داخل غذا می ریزیم و بهم می زنیم. کمی نمک و زردچوبه هم به خورشت اضافه می کنیم و بعد از جا افتادن با کته یا برنج صافی میل می کنیم.
طرز تهیه خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی