آموزش طرز تهیه باقلوای کادایف با یوفکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 بسته یوفکای باقلوا
1 بسته کادایف(رشته ختایی)(ازوناییکه مال ترکیس و نرمه)
1 پیمانه گردو خرد شده
125 گرم کره
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
کره یا روغن اضافی برای بین لایههای یوفکا و برای ریختن روشون
–
برای شربت:
3ونیم پیمانه شکر
3 پیمانه آب
آب نصف یک عدد لیمو
طرز تهیه
برای شربت، شکر و آب رو داخل قابلمه بریزین و وقتی جوشید، بهش آب لیمو بزنین و 10 دقیقه دیگه بجوشونین بعد بردارین بزارین سرد شه.
کره رو آب کنین و با روغن مایع مخلوط کنین و کادایف هارو با دست کوچک کوچک کنین و خوب با دستتون روغن رو به کادایف ها بخورونین.گردو هارو اضافه کنین. حالا 2 تا یوفکا بزارین روی هم و بینشون کره یا روغن بمالین و تا نصف یوفکاها، کادایف هارو پخش کنین و رول کنین و به اندازه 2 بند انگشت ببرین و عمودی داخل ظرفی مثل پیرکس که در برابر حرارت مقاومه بچینین و روش مقداری کره آب شده یا روغن بریزین (نه کم نه خیلی زیاد) و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن. همینکه درآوردین از فر، روش شربت سرد بریزین، بعد از سرد شدن تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه