آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باقلوای کادایف با یوفکا

آموزش طرز تهیه باقلوای کادایف با یوفکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 بسته یوفکای باقلوا
1 بسته کادایف(رشته ختایی)(ازوناییکه مال ترکیس و نرمه)
1 پیمانه گردو خرد شده
125 گرم کره
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
کره یا روغن اضافی برای بین لایه‌های یوفکا و برای ریختن روشون

برای شربت:
3ونیم پیمانه شکر
3 پیمانه آب
آب نصف یک عدد لیمو

طرز تهیه

برای شربت، شکر و آب رو داخل قابلمه بریزین و وقتی جوشید، بهش آب لیمو بزنین و 10 دقیقه دیگه بجوشونین بعد بردارین بزارین سرد شه.
کره رو آب کنین و با روغن مایع مخلوط کنین و کادایف هارو با دست کوچک کوچک کنین و خوب با دستتون روغن رو به کادایف ها بخورونین.گردو هارو اضافه کنین. حالا 2 تا یوفکا بزارین روی هم و بینشون کره یا روغن بمالین و تا نصف یوفکاها، کادایف هارو پخش کنین و رول کنین و به اندازه 2 بند انگشت ببرین و عمودی داخل ظرفی مثل پیرکس که در برابر حرارت مقاومه بچینین و روش مقداری کره آب شده یا روغن بریزین (نه کم نه خیلی زیاد) و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن. همینکه درآوردین از فر، روش شربت سرد بریزین، بعد از سرد شدن تزیین کنید
طرز تهیه باقلوای کادایف با یوفکا

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی