آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای باترکریم نسکافه ای:
250 گرم کره نرم
140 گرم شکر (یا کمتر)
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسکافه
مقداری آب
وانیل
–
300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخوری نسکافه
–
طرز تهیه
کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه را در آب حل کنین و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه