آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای باترکریم نسکافه ای:
250 گرم کره نرم
140 گرم شکر (یا کمتر)
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسکافه
مقداری آب
وانیل

300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخوری نسکافه

طرز تهیه

کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه را در آب حل کنین و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید
طرز تهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی