آموزش طرز تهیه قرابیه بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
100 گرم سفیده تخم مرغ(هر سفیده تخم مرغ بزرگ، حدود 38 گرمه)(حدود 2ونیم تخم مرغ بزرگ یا حدود 3 تخم مرغ متوسط)
190 گرم شکر
125 گرم پودر بادام
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ، شکر و پودر بادام رو داخل قابلمه بریزین و 10 دقیقه روی شعله متوسط مدام هم بزنین با قاشق تخته ای و بپزین.(وقتی از روی شعله بردارین که طوری باشه که وقتی که هم میزنین و وایمیستین، حدود 10 ثانیه طول بکشه تا به حالت اول برگرده)از روی شعله بردارین و داخل ظرف بزرگ بریزین تا سریع سرد شه، آب لیمو رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا سرد شه.بعد داخل قیف ماسوره بریزین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین به اندازه گردو ، جدا جدا فشار بدین.
در فر گرم شده 150 درجه حدود 25 دقیقه بپزین.
یک حوله رو گرم کنین و شیرینی هارو از فر دربیارین و با کاغذ روغنی روی حوله بزارین و صبر کنین تا کاغذ نم شه و شیرینی ها راحت جدا شن. (اگه این کارو نکنین، داخل شیرینی ها خالی میشه)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه