آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

100 گرم سفیده تخم مرغ(هر سفیده تخم مرغ بزرگ، حدود 38 گرمه)(حدود 2ونیم تخم مرغ بزرگ یا حدود 3 تخم مرغ متوسط)
190 گرم شکر
125 گرم پودر بادام
1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ، شکر و پودر بادام رو داخل قابلمه بریزین و 10 دقیقه روی شعله متوسط مدام هم بزنین با قاشق تخته ای و بپزین.(وقتی از روی شعله بردارین که طوری باشه که وقتی که هم میزنین و وایمیستین، حدود 10 ثانیه طول بکشه تا به حالت اول برگرده)از روی شعله بردارین و داخل ظرف بزرگ بریزین تا سریع سرد شه، آب لیمو رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا سرد شه.بعد داخل قیف ماسوره بریزین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین به اندازه گردو ، جدا جدا فشار بدین.
در فر گرم شده 150 درجه حدود 25 دقیقه بپزین.
یک حوله رو گرم کنین و شیرینی هارو از فر دربیارین و با کاغذ روغنی روی حوله بزارین و صبر کنین تا کاغذ نم شه و شیرینی ها راحت جدا شن. (اگه این کارو نکنین، داخل شیرینی ها خالی میشه)
طرز تهیه قرابیه بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی