طرز تهیه ماهی شکم پر با سس انار
اگر معمولا خانه شما پر رفت و آمد هست و رسم دارید که ماهی بپزید ، پیشنهاد می کنیم ماهی شکم پر با سس انار را یک بار امتحان کرده و میهمانانتان را به میل آن دعوت کنید…
مواد لازم برای 3 نفر :
یک عدد ماهی قزل آلا ( به وزن یک کیلو گرم )
یک دوم پیمانه گشنیز خرد شده
یک چهارم پیمانه گردوی آسیاب شده
4 قاشق سوپ خوری دانه انار
2 قاشق سوپ خوری رب انار
5 قاشق سوپ خوری آب انار
2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
به میزان لازم نمک و فلفل
یک قاشق سوپ خوری سرکه
مواد لازم برای سس :
2 پیمانه آب انار
1 قاشق سوپ خوری روغن
طرز تهیه :
1 – ماهی را با نمک و سرکه مزه دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید .
2 – گردو و رب انار را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید . آب انار و پیاز داغ را هم بیافزایید . پس از افزودن دانه های انار ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید .
3 – شکم ماهی را با این مواد پر کنید . با چند عدد خلال لبه های ماهی ها به هم وصل کنید . ماهی را روی سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید .
4 – فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . سینی را در طبقه وسط فر بگذارید تا به مدت 30 الی 45 دقیقه حرارت ببیند .
5 – پنج دقیقه مونده به آخر پخت ماهی ، گریل ( حرارت بالا ) فر را روشن کنید تا روی ماهی برشته و طلایی شود .
نکته : متوانید در حین پخت از سس انار که جداگانه درست کرده اید روی ماهی بریزید تا با طعم انار بپزد .
6 – بعد از پخت ، ماهی را به آرامی در ظرف مورد نظر بگذارید و با کمی گشنیز تازه ، دانه انار ، گوجه ، خیار شور و مقداری سس انار تزئین کنید .
طرز تهیه سس انار :
آب انار را روی حرارت ملایم بجوشانید ، وقتی که غلیظ شد ، روغن را افزوده و حرارت را خاموش کنید . سس انار آماده است .
نکته : سرکه باعث سفت شدن بافت ماهی می شود ، پس قبل از پخت ماهی ، آن را با کمی سرکه مزه دار کنید .
گردآوری : بخش آشپزی سایت هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه