آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه ماهی شکم پر با سس انار

طرز تهیه ماهی شکم پر با سس انار

طرز تهیه ماهی شکم پر با سس انار

اگر معمولا خانه شما پر رفت و آمد هست و رسم دارید که ماهی بپزید ، پیشنهاد می کنیم ماهی شکم پر با سس انار را یک بار امتحان کرده و میهمانانتان را به میل آن دعوت کنید…

 

مواد لازم برای 3 نفر :

یک عدد ماهی قزل آلا ( به وزن یک کیلو گرم )

یک دوم پیمانه گشنیز خرد شده

یک چهارم پیمانه گردوی آسیاب شده

4 قاشق سوپ خوری دانه انار

2 قاشق سوپ خوری رب انار

5 قاشق سوپ خوری آب انار

2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

به میزان لازم نمک و فلفل

یک قاشق سوپ خوری سرکه

 

مواد لازم برای سس :

2 پیمانه آب انار

1 قاشق سوپ خوری روغن

 

طرز تهیه :

1 –  ماهی را با نمک و سرکه مزه دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید .

2 – گردو و رب انار را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید . آب انار و پیاز داغ را هم بیافزایید . پس از افزودن دانه های انار ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید .

3 – شکم ماهی را با این مواد پر کنید . با چند عدد خلال لبه های ماهی ها به هم وصل کنید . ماهی را روی سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید .

4 – فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . سینی را در طبقه وسط فر بگذارید تا به مدت 30 الی 45 دقیقه حرارت ببیند .

5 – پنج دقیقه مونده به آخر پخت ماهی ، گریل ( حرارت بالا ) فر را روشن کنید تا روی ماهی برشته و طلایی شود .

نکته : متوانید در حین پخت از سس انار که جداگانه درست کرده اید روی ماهی بریزید تا با طعم انار بپزد .

6 – بعد از پخت ، ماهی را به آرامی در ظرف مورد نظر بگذارید و با کمی گشنیز تازه ، دانه انار ، گوجه ، خیار شور و مقداری سس انار تزئین کنید .

 

طرز تهیه سس انار :

آب انار را روی حرارت ملایم بجوشانید ، وقتی که غلیظ شد ، روغن را افزوده و حرارت را خاموش کنید . سس انار آماده است .

 

نکته : سرکه باعث سفت شدن بافت ماهی می شود ، پس قبل از پخت ماهی ، آن را با کمی سرکه مزه دار کنید .

 

گردآوری : بخش آشپزی سایت هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی