مطمئن ترين روش برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید ...
روش های زیادی درباره تشخيص اصل اصلي از تقلبي شنیده می شود مثلا می گویند اگر عسل شکرک بزنه تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر در ظرف بریزیم نباید رشته اش قطع شود اما باید بگویم هیچ کدام از این روش ها برای تشخیض عسل اصل جواب نمی دهد !
یک روش مطمئن برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید ..
اگر قطره های عسل حل نشدند و ته لیوان ته نشین شدند عسل اصل است اما اگر عسل در آب حل و ذرات ان به صورت رشته هایی در آب ناپدید شدند تقلبی است.
گردآوري شده توسط گروه هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه