در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه پاته مرغ و سبزيجات را آموزش مي دهيم. اين غذاي خوشمزه و مقوي را هم بطور گرم و هم سرد ميتوانيد سرو كنيد. با ما همراه شويد …
مواد لازم:
آرد سفید گندم | ۲۵۰ گرم |
زرده تخممرغ | یک عدد |
کره | ۸۰ گرم (اختياري) |
نمک | یک قاشق چایخوری |
روغن | دو قاشق سوپخوری |
آب سرد | چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه) |
مواد لازم برای داخل پاته :
سینه مرغ خرد شده | (یک سینه کامل) |
هویج پخته و خرد شده | دو عدد بزرگ |
قارچ سرخ شده و نخود سبز | نصف پیمانه |
پیاز بزرگ خرد شده | یک عدد |
کره یا روغن | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس پاته :
کره | چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم) |
آبليمو | یک قاشق سوپخوري |
آرد سفید گندم | دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم) |
شیر | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدارلازم |
طرز تهيه سس پاته:
ابتدا سس را تهیه فرمایید
آرد و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود بعد آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و غلیظ شود مرتب هم بزنید
وقتی سس غلیظ شد کره را به آن بیفزایید تا آب شود
آبلیمو و نمک و فلفل را بدان افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود
طرز تهیه مواد مياني :
در یک تابه تفلون پیاز را با اندكي روغن تفت دهید تا نرم شود.
سپس قارچ را اضافه كنيد و حرارت را بالا ببريد تا آب آن گرفته شود.
وقتي آب قارچ گرفته شد، مرغ پخته و خرد شده را با هویج و نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه كنيد و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود.
این مخلوط را در ظرفي ريخته و كنار بگذاريد.
سپس خمير پاته را آماده كنيد:
دو پیمانه آرد را با روغن و نمک مخلوط کرده و با دست ورز دهید وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است .
آن را دو قسمت کنید روی یک سینی آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کرده و نازک نمایید .
سپس خمیر را برداشته و در ظرف مورد نظر بگذارید ، ظرف فلزی باشد و اگر لبه ی آن کنگره ای باشد بهتر است و به لبه ی ظرف بچسبانید. و مواد مياني را داخل آن بريزيد.
حالا باقیمانده خمیر را به صورت نازک درآورده روی خمیر قبلی قرار دهید، به طوری که دو لبه ی خمیر روی هم قرار گیرند
سپس سطح خمیر را با چنگال سوراخ نمایید
اکنون یک زرده ی تخم مرغ را زده و روی سطح خمیر بمالید و آن را با 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد
خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
روی این خمیر باید طلایی شود.
نكته:
پاته (به فرانسوی: Pâté) نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست میشود.
هم بطور گرم و هم سرد سرو میشود.
پاته بخصوص اشاره به پایی دارد که در درون آن گوشت قرار دارد.
جهت مشاهده ساير دستورات آشپزي اينجا كليك كنيد
نوش جان …
آقایون معمولا اطلاعات پیش فرض کمتری راجع به آشپزی دارن ، شما که با این جزییات زحمت کشیدین توضیح دادین ای کاش مرحله اول درست کردن خمیر رو میگفتین که تا انتهای کار خمیر به عمل اومده باشه ، من نمیدونستم که خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه تا به عمل بیاد و الان که ساعت ۲ بعد از ظهره تازه خمیرم رو گذاشتم کنار تا یکساعت دیگه!