آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه پاته مرغ و سبزيجات ، يك غذاي خوشمزه فرانسوي

در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه پاته مرغ و سبزيجات را آموزش مي دهيم. اين غذاي خوشمزه و مقوي را هم بطور گرم و هم سرد ميتوانيد سرو كنيد. با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه پاته مرغ و سبزيجات را آموزش مي دهيم. اين غذاي خوشمزه و مقوي را هم بطور گرم و هم سرد ميتوانيد سرو كنيد. با ما همراه شويد …

 

پاته مرغ و سبزيجات
پاته مرغ و سبزيجات

 

مواد لازم:

 آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم
 زرده تخم‌مرغ  یک عدد
 کره  ۸۰ گرم (اختياري)
 نمک  یک قاشق چایخوری
 روغن  دو قاشق سوپخوری
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)

 

مواد لازم برای داخل پاته :

 سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)
 هویج پخته و خرد شده  دو عدد بزرگ
 قارچ سرخ شده و نخود سبز  نصف پیمانه
 پیاز بزرگ خرد شده  یک عدد
 کره یا روغن  ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس پاته :

 کره  چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)
 آبليمو  یک قاشق سوپخوري
 آرد سفید گندم  دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)
 شیر  1 پیمانه
 نمک و فلفل  به مقدارلازم

طرز تهيه سس پاته:

ابتدا سس را تهیه فرمایید

آرد و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود   بعد آن را روی حرارت بگذارید تا  جوش بیاید و غلیظ شود  مرتب هم بزنید

وقتی سس غلیظ شد کره را به آن بیفزایید تا آب شود

آبلیمو و نمک و فلفل را بدان افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود

طرز تهیه مواد مياني :

در یک تابه تفلون  پیاز را با اندكي روغن تفت دهید تا نرم شود.

سپس قارچ را اضافه كنيد و حرارت را بالا ببريد تا آب آن گرفته شود.

وقتي آب قارچ گرفته شد، مرغ پخته و خرد شده را با هویج و نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه كنيد و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود.

این مخلوط را در ظرفي ريخته و كنار بگذاريد.

سپس خمير پاته را آماده كنيد:

دو پیمانه آرد را با روغن و نمک مخلوط کرده و با دست ورز دهید  وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است .

آن را دو قسمت کنید  روی یک سینی آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کرده و نازک نمایید .

سپس خمیر را برداشته و در ظرف مورد نظر بگذارید ، ظرف فلزی باشد و اگر لبه ی آن کنگره ای باشد بهتر است و به لبه ی ظرف بچسبانید. و مواد مياني را داخل آن بريزيد.

حالا باقیمانده خمیر را به صورت نازک درآورده روی خمیر قبلی قرار دهید، به طوری که دو لبه ی خمیر روی هم قرار گیرند

سپس سطح خمیر را با چنگال سوراخ نمایید

اکنون یک زرده ی تخم مرغ را زده و روی سطح خمیر بمالید و آن را با  350  درجه فارنهایت به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد

خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.

روی این خمیر باید طلایی شود.

نكته:

پاته (به فرانسوی: Pâté) نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست می‌شود.

هم بطور گرم و هم سرد سرو می‌شود.

پاته بخصوص اشاره به پایی دارد که در درون آن گوشت قرار دارد.

جهت مشاهده ساير دستورات آشپزي اينجا كليك كنيد

نوش جان …

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

یک دیدگاه

  • آقایون معمولا اطلاعات پیش فرض کمتری راجع به آشپزی دارن ، شما که با این جزییات زحمت کشیدین توضیح دادین ای کاش مرحله اول درست کردن خمیر رو میگفتین که تا انتهای کار خمیر به عمل اومده باشه ، من نمیدونستم که خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه تا به عمل بیاد و الان که ساعت ۲ بعد از ظهره تازه خمیرم رو گذاشتم کنار تا یکساعت دیگه!

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی