در ادامه اين پست از هفت گنج ، 4 مدل تزيين كالباس را همراه با تصاوير آموزش مي دهيم. از اين مدلها ميتوانيد براي تزيين انواع غذاو سالاد استفاده كنيد. با ما همراه شويد …
تزيين كالباس به شكل گل
كالباس ها را از خط وسط تا كرده و مانند تصوير بچينيد.
سپس به همان صورت آنها را رول كرده و با كش محكم كنيد.
قسمت زير آن را برش بزنيد تا رويي سطح ثابت بماند.
حالا به برگهاي كالباس فرم دهيد.
تزيين كالباس به شكل پروانه
كالبتس را از وسط تا كرده و دو طرف آن را به سمت مركز تا كنيد و با كمك خلال دندان فيكس كنيد.
اين كار را براي 4 برگ كالباس انجام دهيد.
ميتوانيد 2 عدد را برش زده و كوچكتر كنيد ( براي قسمت زير بال پروانه )
يك كالباس را به صورت باريك رول كرده و انتهاي آنرا با خلال دندان محكم كنيد تا باز نشود.
سپس در هر طرف 2 عدد از كالباسهايي كه در مرحله قبل تهيه كرده ايد را به عنوان و با كمك خلال دندان قرار دهيد.
يك يا 2 برگ كالباس را رول كرده و مانند تصوير برش بزنيد . از اين برشها براي چشمها، شاخك و خالهاي پروانه استفاده كنيد.
تزيين كالباس به شكل جوجه تيغي
كالباس ها را مثل تصوير 4 تا كنيد و 3 تا 3 تا كنار هم قرار دهيد و با خلال دندان محكم كنيد.
اين كار را حداقل بايد 5 الي 6 بار انجام دهيد.
براي سر جوجه تيغي بايد 2 طرف كالباس را روي مركز آن تا كنيد طوري كهبه شكل مثلث شود و سپس قسمت هاي تا شده را روي سطح ظرف قرار داده و ته آن را به سمت بالا آورده و با خلال دندان محكم كنيد. 2 عدد انگور، نخود فرنگي و هر چيز مشابهب را به عنوان چشم در نظر بگيريد و با خلال دندان سر جاي خود قرار دهيد.
حالا بايد تكه هاي آماده شده را در كنار هم قرار دهيد.
تزيين كالباس و فلفل به شكل گل
فلفل سبز را از وسط برش زده، داخل آنرا خالي كنيد و لبه هاي آن را به شكل هفت و هشت برش بزنيد.
كالباس را از وسط تا كرده و رول كنيد و داخل فلفل ها قرار دهيد.
جهت مشاهده ساير مطالب سفره آرايي اينجا كليك كنيد
گردآوري و تنظيم: گروه هفت گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به هفت گنج مجاز نيست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه