در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه انواع بورك را به علاقمندان آموزش مي دهيم. حتما در فيلم ها و سريال هاي تركيه اسم بورك زياد به گوشتان خورده و كنجكاو شديد كه بدانيد بورك چيست كه انقدر در تركيه طرفدار دارد. با ما همراه شويد و طرز تهيه انواع بورك خوشمزه را فرا بگيريد…
1- بورك پنيري ، پيش غذاي خوشمزه
مواد لازم:
- خمیر فیلو: 1بسته
- پنیر سفید: 250گرم
- گوجه فرنگی: 2عدد
- فلفل ترک: 5عدد
- زرده تخم مرغ: 1عدد
طرز تهیه بورك پنيري
بورك گوشت (kıymalı Börek)
مواد لازم
- خمیر یوفکا:4عدد
- گوشت چرخکرده:250گرم
- پیاز: 1عدد
- فلفل دلمه: 1عدد
- گوجه فرنگی:1عددو يا يك قاشق غذاخوري رب
- تخم مرغ : 2عدد
- شیر: 1لیوان
- روغن: نصف استکان
- نمك ، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه بورک گوشت
بورك مرغ
مواد لازم : (براي 4 نفر)
- کره : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع : ۱ فنجان قهوه خوری
- نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزای رنده شده: ۱ لیوان
- خمیرآماده:(یوفکا): ۱ عدد
- ران بدون استخوان: ۴ عدد
- اسفناج : ۲۵۰ گرم
- قارچ : ۱ لیوان
- تخم مرغ : ۲ عدد
- کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت : ۱ لیوان
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید و کنار بگذارید تا سرد شود
سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا ۲ قاشق روغن مایع سرخ کنید
قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ، نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید
یوفکا را ۴ قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید
در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل سیگار بپیچید .
تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید
بورك شكلاتي
مواد لازم ، دسر خوشمزه تركي
- خمیر یوفکا مستطیلی : یک بسته
- شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم
- پسته : ۱۰۰ گرم
- عسل : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده : به میزان کافی
- پودر قند : برای تزیین
طرز تهیه بورك شكلاتي :
شکلات را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با حرارت غیرمستقیم ( توسط بخار آب ) ذوب می کنیم ، سپس عسل و پسته را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم .
خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا لایه های خمیر کاملا از هم باز شوند . یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .
مقداری از مخلوط شکلاتی داخل خمیر میریزیم .
دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .
خمیر های آماده را به صورت رول می پیچیم .
رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را کره ذوب شده می مالیم . سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .
پس از آماده شدن سطح رول ها را با پودر قند تزیین می کنیم .
نکته : در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید .
گردآوري و نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
*كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به هفت گنج مجاز نيست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه