در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد …
مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
گوشت گوسفندی | 400 | گرم | خرد شده |
پیاز | 4 | عدد | متوسط |
تخم مرغ | 4 | عدد | |
خلال بادام | 1/2 | پیمانه | |
زعفران | 1/2 | قاشق چای خوری | پودر شده |
برگ مو | 2 | عدد | |
آب | 1 | لیتر | |
کره | 100 | گرم | محلی |
آبغوره | 1 | قاشق غذا خوری | یا آب لیمو |
ادویه خورشتی | به میزان لازم | کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک |
طرز تهیه
پیازها را خلالی نموده و با کمی کره تفت میدهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه میکنیم.
پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاچیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نكات :
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
منبع: bamacook
تشکرازشما .