آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل ، بسيار خوشمزه و متفاوت

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد ...

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد …

پيچاق قيمه اردبيل
پيچاق قيمه اردبيل

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم 

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
گوشت گوسفندی 400 گرم خرد شده
پیاز 4 عدد متوسط
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران 1/2 قاشق چای خوری پودر شده
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره 100 گرم محلی
آبغوره 1 قاشق غذا خوری یا آب لیمو
ادویه خورشتی به میزان لازم کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک

طرز تهیه 

پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود 

مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاچیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.

نكات : 

می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منبع: bamacook

تقویم فارسی اندروید

یک دیدگاه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی