در اين مقاله از 7 گنج ، طرز تهيه يك شيريني بسيار سريع و ساده را آموزش مي دهيم كه بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد...
در اين مقاله از 7 گنج ، طرز تهيه يك شيريني بسيار سريع و ساده را آموزش مي دهيم كه بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد…
بلوندی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی است که میتوانید در فر بپزید. این بلوندی ها کاملاً غلیظ هستند و رویه ای داندانه ای دارند و مزه ی آنها مانند کارامل کره ای است.
زمان آماده سازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه :
آرد 1 فنجان – 140 گرم |
نمک 1/8 قاشق چایخوری |
عصاره بادام نصف قاشق چایخوری (اختیاری) |
عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای 1 فنجان – 230 گرم (تیره) |
کره نصف فنجان -115 گرم (بی نمک – آب شده) |
تخم مرغ 1 عدد بزرگ |
مواد افزودنی اختیاری :
پودر اسپرسو 2 قاشق سوپخوری (فوری) |
میوه خشک 1/2 تا 1 فنجان (خرد شده) |
مغز آجیل 1/2 تا 1 فنجان (خرد شده و بو داده) |
شکلات 1/2 تا 1 فنجان (چیپسی. انواع مختلف) |
طعم دهنده نصف قاشق چایخوری (به دلخواه) |
-
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک تابه ی مخصوص فر به اندازه ی 20 در 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا کره مالی کنید.
2. در یک کاسه ی متوسط، کره ی آب شده و شکر قهوه ای را هم بزنید تا در هم حل شوند. تخم مرغ، وانیل، عصاره بادام (اختیاری) و نمک را بریزید و هم بزنید.
3. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس هر مواد اضافی دیگر مانند تکه های شکلات، مغز، میوه ی خشک را اضافه کنید.
4. خمیر را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که وقتی خلال دندانی وسط آن فرو کنید تقریباً تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. بگذارید خنک شود سپس به شکل 16 مربع برش دهید.نكات :
بلوندی ها را در ظرف محفوظ از هوا به مدت 3 روز در هوای اتاق و یک هفته در یخچال میتوان نگهداری کرد. همچنین تا 3 ماه در فریزر می مانند.
- بهتر است از شکر قهوه ای تیره برای این شیرینی استفاده کنید. شکر قهوه ای روشن هم جواب می دهد اما طعم و عطرش به آن اندازه غلیظ نیست.
- هر طور که می خواهید دستور آشپزی را تغییر دهید. طبق ذائقه شکلات، مغز آجیل، میوه ی خشک یا هر چیز دیگر که دوست دارید اضافه کنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه