آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه يك شيريني بسيار ساده و خوشمزه: شيريني بلوندي

در اين مقاله از 7 گنج ، طرز تهيه يك شيريني بسيار سريع و ساده را آموزش مي دهيم كه بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید
در اين مقاله از 7 گنج ، طرز تهيه يك شيريني بسيار سريع و ساده را آموزش مي دهيم كه بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد…
شيريني بلوندي
بلوندی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی است که میتوانید در فر بپزید. این بلوندی ها کاملاً غلیظ هستند و رویه ای داندانه ای دارند و مزه ی آنها مانند کارامل کره ای است.
زمان آماده سازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

مواد اولیه :

آرد                                 1 فنجان – 140 گرم
نمک                               1/8 قاشق چایخوری
عصاره بادام                        نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
عصاره وانیل                       1 و نیم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای                       1 فنجان – 230 گرم (تیره)
کره                                نصف فنجان -115 گرم (بی نمک – آب شده)
تخم مرغ                          1 عدد بزرگ

مواد افزودنی اختیاری :

پودر اسپرسو                      2 قاشق سوپخوری (فوری)
میوه خشک                        1/2 تا 1 فنجان (خرد شده)
مغز آجیل                         1/2 تا 1 فنجان (خرد شده و بو داده)
شکلات                           1/2 تا 1 فنجان (چیپسی. انواع مختلف)
طعم دهنده                        نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
  • طرز تهیه:

    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک تابه ی مخصوص فر به اندازه ی 20 در 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا کره مالی کنید.
    2. در یک کاسه ی متوسط، کره ی آب شده و شکر قهوه ای را هم بزنید تا در هم حل شوند. تخم مرغ، وانیل، عصاره بادام (اختیاری) و نمک را بریزید و هم بزنید.

    3724 (1)

     


    3. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس هر مواد اضافی دیگر مانند تکه های شکلات، مغز، میوه ی خشک را اضافه کنید.
    4. خمیر را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که وقتی خلال دندانی وسط آن فرو کنید تقریباً تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. بگذارید خنک شود سپس به شکل 16 مربع برش دهید.

    نكات :

    بلوندی ها را در ظرف محفوظ از هوا به مدت 3 روز در هوای اتاق و یک هفته در یخچال میتوان نگهداری کرد. همچنین تا 3 ماه در فریزر می مانند.

  • بهتر است از شکر قهوه ای تیره برای این شیرینی استفاده کنید. شکر قهوه ای روشن هم جواب می دهد اما طعم و عطرش به آن اندازه غلیظ نیست.
  • هر طور که می خواهید دستور آشپزی را تغییر دهید. طبق ذائقه شکلات، مغز آجیل، میوه ی خشک یا هر چیز دیگر که دوست دارید اضافه کنید.

نوش جان…

 

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی