كباب تابه اي يكي از غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار بوده كه به علت سهولت و سرعت طبخ مورد توجه بسيار از خانم هاي خانه دار است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه يك كباب تابه اي مخصوص و بي نظير آشنا شويد...
كباب تابه اي يكي از غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار بوده كه به علت سهولت و سرعت طبخ مورد توجه بسيار از خانم هاي خانه دار است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه يك كباب تابه اي مخصوص و بي نظير آشنا شويد…
مواد اولیه :
برای 3 نفر
پیاز1عدد |
زعفراننصف قاشق چایخوری (ساییده) |
پیازچه1دسته |
آبلیمو2قاشق سوپخوری |
فلفل سیاهبه میزان لازم |
نمكبه میزان لازم |
گوجه فرنگی1عدد (درشت) |
جعفری2قاشق چایخوری (ساطوری شده) |
آویشن1قاشق چایخوری (خشك) |
تخم مرغ1عدد (درشت) |
گوشتنیم كیلو (چرخكرده) |
سیر1عدد |
رب گوجه فرنگی2قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسبی گوشت چرخكرده،پیاز رنده شده و سیر رنده شده را به همراه 1عدد تخم مرغ خوب ورز دهید تا كاملا منسجم شوند.
سپس نمك ، فلفل،زردچوبه و زعفران را به آن بیفزایید و دوباره خوب ورز دهید.
حالا همه مواد دیگر به جز گوجه فرنگی را به گوشت اضافه كنید و دوباره تا جایی كه میتوانید ورز بدهید.
سپس در ظرفی مناسب كه بهتر است نچسب باشد مقداری روغن داغ كنید و گوشت ها را به شكل دلخواه در آن سرخ كرده و بیرون از ظرف بگذارید.
وقتی تمام گوشتها سرخ شدند گوجه را به صورت حلقه حلقه ببرید و در كف ظرف بچینید و وقتی یك طرف آن سرخ شد طرف دیگر را قرار داده و گوشت های سرخ شده را روی آن قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید.
حالا در ظرفی مناسب كمی روغن بریزید و یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در آن خوب سرخ كنید و سپس نمك و فلفل و 2قاشق سوپخوری آبلیمو و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید.
سس را پس از آماده كردن غذا برای سرو روی آن بریزید.
نكات:
1)اگر مایه شما رقیق شد به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی بزنید. 2)حتما آب پیاز را پس از رنده كردن بگیرید و بعد آن را به گوشت بیفزایید. 3)برای جلوگیری از وا رفتن كبابها آنها را خوب ورز داده و در روغن بسیار داغ سرخ كنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه