سیگار کشیدن بیش از حد، تغذیه غنی از چربی، کم تحرکی و مصرف الکل، موجب افزایش بیماری های خطرناکی مثل (بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، عواطف کبدی) می شود. از سوی دیگر، زنان بیشتر مراقب عادات غذا خوردن و سلامت خود هستند و از مواد مخدر چندان استفاده نمیکنند.
سیستم ایمنی زنان آهسته تر از سیستم ایمنی مردان فرسوده میشود.
این امر علت های مختلفی دارد، استروژن موجود در بدن زنان موجب حفاظت زنان از بیماری های قلبی عروقی تا زمان یائسگی می شود. زنان در برابر بیماری آلزایمر و سرطان های مختلف نیز بیشتر مصون هستند.
زنانی که در سن های ۳۰ الی ۴۰ سال زایمان می کنند معمولا استعداد این را دارند که تا سن ۹۵ سالگی عمر کنند چون سیستم بدن انها ثابت کرده است که می توانند آهسته تر پیر شوند البته بارداری در سنین ۴۰ سال به بعد احتمال وجود نارسایی در نوزاد را بیشتر می کند.
دلیل دیگری که میتواند طول عمر بیشتر زنان را توضیح دهد وجود دو کروموزوم X در ژن آنها باشد، در کروموزوم X یک نوع ماده وجود دارد که موجب عملکرد بهتر سیستم ایمنی می شود، در نتیجه بدن زنان طوری ساخته شده که سلامت بیشتری داشته یشند و بیشتر زندگی کنند.
مردان وقتی به سنین ۲۰ سالگی میرسند هورمونی در بدن آنها تولید می شود به نام تستسترون، این هورمون باعث می شود رفتارهای خطرناک در مردان بیشتر شود. رفتارهایی مانند رانندگی با سرعت بالا، نوشیدن الکل، نبستن کمربند و خشونت بالا. این نوع کارها موجب مرگ و میر بیشتر مردان می شود.
ثابت شده است که افراد شاد بیشتر زندگی می کنند به همین دلیل مردان به خاطر تحمل فشارهای مختلف معمولا عمر کمتری دارند، مردان مجبورند مخارج خانواده خود را تامین کنند و به همین دلیل تحت استرس قرار می گیرند و استرس باعث کاهش عمر آنها می شود. تلاش های خودکشی مردان نیز بیشتر به مرگ منجر می شود.
عوامل محیطی نیز به شدت در زندگی ما تاثیر گذار است، ۷۰ در صد کیفیت زندگی از عوامل محیطی ناشی می شود و ۳۰ درصد از ژنتیک . مردان به خاطر سرو کار داشتن با شرایط سخت کاری، آلودگی های بیشتر و محیط های پر تنش عمر کمتری دارند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه