فرزاد بابایی روز یکشنبه اظهار کرد: اگر شخصی به آنفلوآنزا مبتلا شد مصرف لیموترش به دلیل عفونت میکروبی گلوی بیمار توصیه نمی شود چرا که لیموترش به دلیل داشتن برخی اسیدها می تواند گلوی وی را بیشتر تحریک کند.
بابایی تصریح کرد: مصرف لیموترش به همراه نمک زیاد برای افرادی که فشار خون دارند و یا برای سالمندان و افراد در معرض خطر همچون بانوان باردار مناسب نیست و برای افراد عادی نیز مصرف نمک زیاد توصیه نمی شود.
وی اظهار کرد: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا، مصرف دو پرتقال در روز که منبع ویتامین c است اقدام مناسبی است.
به نقل از دکتر سلام، وی با تاکید بر اینکه علاوه بر ویتامین c دیگر ویتامین ها در افزایش ایمنی بدن تاثیرگذار است اظهار کرد: مصرف زغال اخته، هویج و سبزیجات سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و برای مقابله با بیماری توصیه می شود ولی با توجه به شرایط فصلی، این آنتی اکسیدان ها اکنون در مرکبات وجود دارند.
به گفته این کارشناس تغذیه، تامین مایعات بدن از توصیه های پزشکی برای افرادی است که به بیماری مبتلا شده اند و اگر این مایعات کاهش یابد عملکرد ویروس های عفونی و میکروبی بالا خواهد رفت.
بابایی ادامه داد: در نتیجه مصرف بالای لیموترش موجب کاهش آب بدن می شود و این امر می تواند نتیجه ای معکوس ایجاد کند.
وی یادآور شد، بیماری های ویروسی و عفونی در دمای سرد بیشتر فعالیت می کنند بنابراین افراد مبتلا به آنفلوآنزا برای گرم نگه داشتن بدن خود بهتر است از شلغم و سوپ گرم بیشتر استفاده کرده و مایعات بدن خود را حفظ کنند.
اصلا قابل استفاده كه نبود هيچ ؛ نكات انحراف از سلامتى داشت