آموزش طرز تهیه کرپ دانتل بهمراه کرم مخصوص و سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
24 عدد کرپ لیس (نمیدونم ایران چی میگن)(طرز تهیش پایین هست)
برای کرم مخصوص:
50 میلی لیتر شیر با چربی متوسط
1 سفیده تخم مرغ
5 زرده تخم مرغ
20 میلی لیتر خامه صبحانه با 30% چربی
150 گرم شکر
3 لوبیای وانیل
40 گرم پودر کاسترد
2 ورق ژلاتین(کیفیتش از پودر بیشتره)
–
برای سس کارامل:
200 گرم شکر
100 گرم کره نرم
1/8 قاشق چایخوری نمک (اختیاری)
10 میلی لیتر خامه صبحانه
–
کرپ دانتل
مثل ویفر و توایل ترد هستن
برای 20 عدد کرپ دانتل
60 گرم کره آب شده و گرم
100 گرم شکر
1 سفیده تخم مرغ (35 گرم)
60 گرم آرد
40 میلی لیتر و یا 3 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
برای کرم، شیر رو بجوشونین، لوبیاهای وانیل رو داخلش بندازین. در این حین، در کاسه ای، زرده ها، سفیده و شکر رو با همزن بزنین تا رنگش سفید شه، بعد پودر کاسترد و 5 میلی لیتر از خامه رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنین و مخلوط ین، بعد 3 ملاقه از شیر داغ رو آروم آروم بهش اضافه کنین و هم بزنین، بعد این مخلوطو به داخل قابلمه که شیر داره میجوشه بریزین و لوبیاهای وانیل رو بردارین و 3 دقیقه روی حرارت ملایم، مدام هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه.بعد بزارین سرد شه و سپس روش سلفون بزارین و بزارین یخچال.
حالا ورقهای ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنین، بعد 15 میلی لیتر از خامه باقیمانده رو اونقدر با همزن تمیز بزنین تا فرم بگیره، بعد 1 قاشق غذاخوری از کرم رو که یخچال گذاشته بودین رو بردارین و گرم کنین، ورقهای ژلاتین رو از داخل آب بردارین و داخل دستتون فشار بدین آبشون بریزه و داخل همون 1 قاشق غذاخوری از کرم که گرم کردین حل کنین.بعد اینو به بقیه کرم اضافه کنین و هم بزنین با همزن سپس خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و بزنین. بعد روش سلفون بزارین و بزارین یخچال.
برای سس کارامل، شکر رو داخل تابه پخش کنین و روی حرارت ملایم یا کم بزارین و بدون اینکه دست بزنین، بزارین شکر حل شه و رنگش کاراملی تیره شه تقریبا، بعد بردارین از روی حرارت و چند دقیقه صبر کنید و خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنین همزمان،مواظب باشین چون یهویی میپاشه چشمتون.بعد کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
فر رو در دمای دویست درجه بزارین، شکر رو داخل کره بریزین و مخلوط کنین تا حل شه کاملاااا.بعد بزارین کاملا سرد شه و سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و با همزن بزنین، بعد آرد رو داخلش الک کنین، با همزن دستی هم بزنین تا خمیر شه.نصف مقدار از آب رو اضافه کنید و خوب هم بزنین،اگه دیدین خیلی سفته،کمی دیگه آب اضافه کنین، نیازی نیس همه آب رو استفاده. بعد با سلفون بپوشونین و حداقل یک ساعت بزارین یخچال تا خمیر سفتتر شه.میتونین تا سه روز در یخچال نگه دارین.
استنسل رو روی سیلیکون قرار بدین و بطور یکنواخت از خمیر رو داخلش بریزین و با لیسک صاف و یکدست کنین.ضخامت این استنسل یک و نیم میلی متر هستش.پس باید ضخامت خمیر کمتر باشه ازون.داخل هر سینی بیشتر از دو تا پخش نکنین چون تا بیایین رول کنین سفت میشن و میشکنن.سیلیکون رو روی سینی فر بزارین و در طبقه وسط فر، پنج الی هشت دقیقه بپزین.در این حین، یک سینی دیگه تهیه کنین و مثل قبلی خمیر رو داخل استنسل ها بریزین و صاف کنین.
همین که قهوهای شدن یعنی پختن،خیلی زود میسوزن.همینکه از فر درآوردین، رول کنین ولی باید مواظب باشید چون دستتون میسوزه.
خمیر پخش شده نباید خیلی کلفت باشه چون حباب حباب میشه و سفت.اگه هم خیلی نازک باشه، نمیتونین راحت شکل بدین.
حتما برای نگه داری، داخل ظرف دربسته بزارین و ظرف هم جای تاریک و خنک بزارین.
بین کرپها با ماسوره از کرم بزارین و در آخر روشون سس کارامل بدین.
چه شودددد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه