آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه نان كنجدي خوش طعم و مقوي

اين نان طعم بسيار مطبوعي دارد و فوق العاده مقوي است...
تقویم فارسی اندروید

اين نان طعم بسيار مطبوعي دارد و فوق العاده مقوي است…

طرز تهيه( براي 12 تكه نان):

مايه خمير: 2 قاشق غذاخوري

آب نيم گرم: 2 پيمانه

روغن: يك چهارم پيمانه

عسل: يك چهارم پيمانه

نمك: 1 قاشق چايخوري

كنجد بو داده و كوبيده: 3 چهارم پيمانه

آرد سويا: نيم پيمانه

سويا خشك خرد شده: 3 قاشق غذاخوري

آرد گندم( سبوس دار و سفيد) 4 الي 5 پيمانه

Oatmeal_Sesame_loaf

طرز تهيه:

در يك كاسه بزرگ مايه خمير را با يك قاشق از روغن در آب نيم گرم حل كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند.

سپس بقيه روغن، عسل، نمك، كنجد كوبيده، آرد سويا، سويا خشك و آرد گندم را اضافه كنيد.

مايه را ورز دهيد تا حالت كش دار پيدا كند و در جاي گرمي حدود 1/5 ساعت بگذاريد تا حجم آن 2 برابر شود

بار ديگر چند دقيقه اي ورز دهيد و اگر لازم است كمي آرد اضافه كنيد و به صورت يك قطعه نان  در آوريد.

در قالب نان كه چرب كرده ايد بريزيد و آن را در جاي گرم مدت يك ساعت ديگر بگذاريد تا تقريبا حجم آن 2 برابر شود.

سپس مدت 30 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت ( 175 در جه سانتي گراد) بپزيد.

نوش جان….

نوشته شده توسط گروه هفت گنج

اختصاصي هفت گنج

 

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی