ازدواج دانستنی های بعد از ازدواج

وقتی در یک رابطه احساس تنهایی می کنید چه کاری باید انجام دهید؟

تقویم فارسی اندروید

برای احساس تنهایی لازم نیست از نظر اجتماعی منزوی باشید. ممکن است در یک رابطه طولانی مدت یا حتی در خانواده ای با تعداد زیادی خواهر و برادر باشید. ممکن است در یک خانه مشترک با دوستان زندگی کنید و هنوز احساس تنهایی کنید.

احساس تنهایی

تنهایی حالتی منفی است که در آن احساس ناراحتی یا درد اجتماعی می کنید. ممکن است احساس تنهایی، پوچی یا احتمالاً حتی طرد شدن کنید. این غیرعادی نیست که در جمع یا با یک عزیز احساس تنهایی کنید. این احساس انزوای اجتماعی اغلب اتفاق می افتد حتی اگر در بین افراد دیگر باشید.

این مقاله بر احساس تنهایی با وجود داشتن یک رابطه عاشقانه تمرکز خواهد کرد. در این موارد، احساس تنهایی ممکن است بی‌معنی به نظر برسد، به‌ویژه اگر وقتی پشت میز شام در کنار فرد مهم خود می‌نشینید و احساس تنهایی می‌کنید. به این دلیل که تنهایی یک احساس و یک ادراک است. بنابراین، بیایید بررسی کنیم که چرا برخی از افراد ممکن است در طول یک رابطه احساس تنهایی کنند و نکاتی برای مقابله با این احساس خواهیم گفت.

تنهایی در حال افزایش است

بر اساس تحقیقات اخیر، تنهایی یک مشکل بهداشت عمومی است. علاوه بر این، همه گیری جهانی ویروس کرونا، تنهایی را عمیق تر کرده است و می تواند باعث مرگ و میر زودرس شود.

گزارش جدید هاروارد نشان می‌دهد که 36 درصد از آمریکایی‌ها، از جمله 61 درصد از بزرگسالان جوان و 51 درصد از مادران دارای فرزند خردسال، احساس تنهایی عمیق می‌کنند.

در میان زوج ها، زمانی که یک نفر در رابطه احساس تنهایی می کند، اغلب یک چالش ایجاد می شود. گاهی اوقات، هر دو طرف احساس انزوا می کنند. خوشبختانه راه حل هایی برای این مشکل وجود دارد.

دلایلی که ممکن است در طول یک رابطه احساس تنهایی کنید

اگر احساس تنهایی می کنید، شاید یکی از شما عقب نشینی کرده باشد. یا هر دوی شما از هم دور شده اید و مثل گذشته به هم نزدیک نیستید. فشارهای موقعیتی مانند صرف زمان بیشتر برای مراقبت از کودکان یا گذراندن ساعات پایانی عصر در پروژه های کاری ممکن است باعث ایجاد شکاف بین زوج ها شود.

ممکن است برای صمیمیت بیش از حد خسته باشید. ممکن است برای برآوردن نیازهای دیگران بیش از حد تحت فشار (یا خسته) باشید. مهم است که بفهمید چه چیزی باعث احساسات شما می شود و با خودتان صادق باشید.

اگر در یک رابطه احساس تنهایی می کنید، ممکن است ترس ها، نگرانی ها و آسیب پذیری های خود را با شریک زندگی خود در میان نگذارید یا ممکن است برای کمک به خود در یافتن معنای زندگی در زمان‌های سخت، بیش از حد به دیگری اعتماد کنید.

دلیل دیگری که با وجود اینکه در یک رابطه هستید احساس تنهایی می کنید این است که سعی می کنید خلاء را پر کنید که ربطی به رابطه ندارد. این خلأ ممکن است چیزی باشد که به طور منطقی نمی توان انتظار داشت که شریک زندگی شما آن را برای شما پر کند.

نشانه های تنهایی در یک رابطه

در اینجا مواردی وجود دارد که ممکن است نشان دهنده احساس تنهایی در یک رابطه باشد:

  • اگر حتی زمانی که در مجاورت فیزیکی با شریک زندگی خود هستید احساس تنهایی می کنید و می دانید که مشکلی وجود ندارد.
  • اگر متوجه شدید که ارتباط شما کم است و غمگین و ناامید هستید، این یک نشانه است.
  • اگر دیگر مشتاق به اشتراک گذاری داستان های زندگی روزمره خود (شامل کار، خانواده و دوستان) با شریک زندگی خود نیستید، ممکن است این یک پرچم قرمز باشد.
  • اگر رابطه جنسی را متوقف کردید، این نشانه دیگری است که همه چیز درست نیست.
  • اگر به دنبال این هستید که با شریک زندگی خود وقت نگذارید و به بهترین دوست خود بگویید، ممکن است عاقلانه باشد که مکث کنید و به آنچه در حال وقوع است فکر کنید.

تاثیر تنهایی

در حالی که ممکن است به نظر چیز مهمی نباشد، طبق گفته کلینیک کلیولند، تنهایی یک عامل خطرساز برای بیماری های مزمن است. وقتی احساس تنهایی می کنید، ترشح کورتیزول افزایش می یابد. این خوب نیست زیرا داشتن هورمون استرس بیشتر می تواند عملکرد ذهنی شما را مختل کند، بر سیستم ایمنی شما تأثیر بگذارد و خطر التهاب و بیماری قلبی را افزایش دهد.

بهایی که برای تنهایی می پردازید ممکن است شامل طیف وسیعی از مشکلات جسمی و عاطفی جدی از جمله افسردگی، اضطراب، سوء مصرف الکل یا مواد مخدر و سوء استفاده خانگی باشد. تنهایی همچنین در مرگ زودرس نقش دارد.

رسانه های اجتماعی را محدود کنید

بسیاری از ما زمان زیادی را در اسنپ چت، توییتر و اینستاگرام می گذرانیم و حتی متوجه نمی شویم. اگرچه رسانه‌های اجتماعی راهی مناسب برای برقراری ارتباط در زمانی هستند که نمی‌توانیم با هم باشیم، اما روشن شده است که زندگی بیشتر با تلفن‌هایمان نسبت به زندگی واقعی، پیامدهای منفی دارد.

در مطالعه‌ای به نام «استفاده از رسانه‌های اجتماعی و انزوای اجتماعی ادراک شده در میان بزرگسالان جوان در ایالات متحده»، که در مجله آمریکایی پزشکی پیشگیرانه منتشر شد، کاربران رسانه‌های اجتماعی از نظر اجتماعی بیشتر احساس انزوا می‌کردند.

با رواج رسانه های اجتماعی، جوانان و دیگران به طور مداوم تصاویر زوج های خوشبخت را در سرتاسر جهان مشاهده می کنند. طبیعی است که خود و شریک زندگی تان را با این افراد مقایسه کنید، به خصوص زمانی که روزهای سختی را پشت سر می گذارید.

ممکن است حسادت کنید یا احساس کنید که شما یا رابطه تان چیزی کم دارد اما شما به تصاویر سطحی نگاه می کنید و فقط نسخه پاکسازی شده و فیلتر شده زندگی واقعی آنها را مشاهده می کنید.

یکی از راه‌های شگفت‌انگیز برای بهتر کردن رابطه‌تان این است که همزمان به رختخواب بروید و در تلفن‌هایتان نچرخید. وقتی به نظر می رسد یکی از طرفین حواسش به تلفنش پرت شده باشد، دیگری احساس می کند که کمتر به او اهمیت می دهد.

سردی رابطه

چگونه تنهایی را در یک رابطه کاهش دهیم

اگر در رابطه خود احساس تنهایی کرده اید، در اینجا راه هایی برای حل این احساسات وجود دارد.

احساسات خود را با افراد مهم خود در میان بگذارید

به شخص دیگری یادآوری کنید که به هیچ وجه سرزنش یا انتقاد نمی خواهید اما می خواهید احساسات خود را به اشتراک بگذارید. سپس به اشتراک بگذارید که واقعاً تنها هستید. شاید هر دوی شما نیاز به ایجاد تغییرات داشته باشید.

یا این ممکن است به برخی از احساسات شما نسبت داده شود که قبل از این رابطه داشتید و باید به خودتان رسیدگی کنید.

از رسانه های اجتماعی فاصله بگیرید

به جای ارسال پیامک به همسرتان، تماس تلفنی برقرار کنید. یا بهتر از آن، برای یک نوشیدنی سریع در کافه مورد علاقه خود با او ملاقات کنید. سعی کنید روی ارتباط با شریک زندگی خود تمرکز کنید.

یک کار خوب برای آنها انجام دهید

اگر شریک زندگی شما عاشق تاریخ است، برای او کتابی درباره جنگ داخلی بخرید. یا پیشنهاد دهید بچه ها را بعد از مدرسه برای بستنی بیرون ببرید تا شریک زندگی شما که در خانه کار می کند بتواند برای مدتی استراحت کند و یک بازی ویدیویی انجام دهد.

داوطلب شوید

به دیگران فکر کنید و کاری داوطلبانه انجام دهید. اگر عاشق حیوانات هستید، شاید هر دوی شما بتوانید در یک پناهگاه حیوانات داوطلب شوید. یا تماس بگیرید تا ببینید آیا می توانید با هم در ساختن خانه ای برای بی خانمان ها همکاری کنید.

شریک زندگی خود را در آغوش بگیرید

از نظر جسمی مهربان باشید. هنگامی که شریک زندگی خود را در آغوش می گیرید، اکسی توسین (که اغلب به آن “هورمون نوازش” می گویند) ترشح می شود. وقتی یکدیگر را لمس می کنید، احساس نزدیکی خواهید کرد. همچنین احساسات عمیق تری از ارتباط، پیوند و اعتماد به دست خواهید آورد.

روابط دیگر را پرورش دهید

با دوستتان تماس بگیرید یا با خواهرتان وقت بگذرانید. فراموش نکنید که سایر روابط مهم خود را تقویت کنید. به شما یادآوری می‌شود که دیگران را دوست دارید و خودتان هم دوست دارید.

زوج درمانی را امتحان کنید

با صحبت با یک زوج درمانگر، می توانید مهارت های اثبات شده ای را بیاموزید تا شما را به هم نزدیک تر کند. به یک حرفه ای تکیه کنید تا شخصا یا با هم شما را در راه هایی راهنمایی کند که در یک رابطه احساس انزوا نکنید.

حرف آخر

تنهایی و خلوت کردن می تواند چیز خوبی باشد. می تواند به شما کمک کند تا دوباره شارژ شوید و به شما زمان می دهد تا از طریق مدیتیشن، خواندن یا نوشتن به درون خود بروید اما اگر حتی با شریک زندگی خود احساس تنهایی، جدایی و انزوا می کنید، به دنبال راه هایی برای کمک به خود و رابطه خود باشید. کاری سازنده انجام دهید هدف این است که هم با خودتان و هم با شریکتان رابطه سالمی داشته باشید.

منبع:

verywellmind

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی