نتایج یک مطالعه جدید نشان داد مصرف زیاد زرده تخممرغ تاثیر نامطلوبی روی عروق خونی دارد...
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد مصرف زیاد زرده تخممرغ تاثیر نامطلوبی روی عروق خونی دارد.
نتایج این آزمایشات از سوی متخصص کانادایی مشخص میکند که امکان تشکیل پلاک کاروتید با مصرف بیشتر زرده تخممرغ، افزایش مییابد.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، پلاک کاروتید یک ماده چرب است که مسیر عروق را مسدود میکند و باعث کاهش جریان خون در عروق میشود.این فرآیند در نهایت به افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی منجر میشود.
متخصصان در این آزمایشات تاکید کردند که یافتههای اخیر نشاندهنده رابطه قوی بین مصرف تخممرغ و تشدید مشکلات ناشی از تشکیل پلاک کاروتید
است.
این مطالعه در مجله تصلب شرائین به چاپ رسیده است.
گردآوري شده توسط گروه 7گنج
منبع: ايسنا
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه