طرز تهیه شنیسل مرغ شاید کار ساده ای باشد و شما اگر می خواهید این آموزش ساده را یاد بگیرید خیالتان راحت است که بهترین نوع شنیسل را در خانه و به خوشمزه ترین شکل ممکن تهیه کرده اید. این غذا را می توانید با قسمت های دیگر مرغ هم تهیه کنید اما با فیله مرغ بافت و شکل بهتری پیدا می کند. اگر پیش از این شنیسل مرغ درست کرده اید اما حس می کنید خیلی خشک است و خوردنش برایتان راحت نبوده، حتما این سس جعفری را امتحان کنید که با یک بار امتحان کردن عاشقش می شوید. تمام دستورهای تهیه شنیسل مرغ را که پیش از این می دانستید فراموش کنید و این شنیسل مرغ با سس جعفری را امتحان کنید.
مواد لازم برای شنیسل مرغ
- فیله مرغ (به تعداد لازم)
- پیاز
- آرد سفید
- تخم مرغ
- پرک سوخاری
- نمک و فلفل
- روغن
مواد لازم برای سس جعفری
- شیر
- آرد
- کره
- خامه
- جعفری خرد شده
- نمک و فلفل
طرز تهیه شنیسل مرغ با سس جعفری
ابتدا فیله مرغ ها را روی تخته کار گذاشته و با بیفتک کوب هر دو طرف آنها را بکوبید تا کمی باز شود. مواظب باشید که فیله ها پاره نشوند.
یک عدد پیاز را خلالی برش داده و با فیله های مرغ در یک ظرف در بسته قرار دهید.
نمک و فلفل بزنید.
در صورت تمایل مقدار بسیار کمی آب لیمو و کمی روغن زیتون هم بزنید و در ظرف را ببندید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها نرم شده و مزه دار شوند.
بعد از چند ساعت فیله ها را از یخچال درآورید و پیازها را از آنها جدا کنید.
فیله ها را تک تک داخل آرد سفید فرو کنید که به آن کمی نمک و فلفل هم زده اید.
در ظرفی دیگر یک تخم مرغ را با چنگال بزنید و فیله آردی را داخل تخم مرغ هم زده فرو کنید تا به تمام قسمت های آن خوب آغشته شود.
در مرحله بعد، فیله را در ظرفی از پرک سوخاری بگذارید و اجازه دهید پرک سوخاری همه جای فیله را خوب بپوشاند. می توانید از پودر نان یا پودر سوخاری هم استفاده کنید اما پرک سوخاری به خاطر بافت درشتی که دارد زیباتر است و همچنین برشته تر می شود.
همه این مراحل را با کل فیله ها انجام دهید. بعد تمام فیله ها را در ماهیتابه ای با روغن داغ قرار دهید تا خوب سرخ شوند. فیله مرغ زود می پزد و بیشتر از چند دقیقه نیاز به پخت ندارد.
در حین سرخ شدن فیله ها به سراغ تهیه سس جعفری بروید.
ابتدا یک قاشق آرد را در مقداری شیر سرد حل کنید و بعد کمی کره در ماهیتابه بریزید تا ذوب شود. شیر و آرد را به آن اضافه کنید و کمی که ولرم شد، خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی لعاب پیدا کرد و غلیظ شد، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. به طور دلخواه می توانید از کمی پنیر موتزارلا یا پنیر گودا یا چدار یا پارمزان هم استفاده کنید.
فیله های سرخ شده را در بشقاب قرار دهید و سس جعفری را روی آن بریزید و فورا سرو کنید.
نوش جان
منبع:
هفت گنج
ممنون از مطلب هالی و فوق العاده خوبتون