آموزش طرز تهیه کیک رنگین کمان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر کیک آماده ۲ بسته
رنگ مجاز خوراکی به مقدار لازم
خامه فرم گرفته وخمیر فوندانت برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا مایع کیک را طبق دستوری که روی پاکت کیک نوشته درست میکنیم ودر ۶ کاسه به اندازه های مساوی میریزیم وبه هر کدوم رنگ خوراکی اضافه میکنیم، اگر دو قالب هم اندازه گردداشته باشید کار راحتتر هست و میتونید هر دفعه ۲ رنگ از کیکهارا داخل فر بذارین،ته قالب کاغذ روغنی میذاریم ومایع کیک را داخلش میریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم،چون لایه ها نازک هستن زود پخته میشن، به این ترتیب هر ۶ رنگ رو جدا آماده میکنیم و بعد از خنک شدن مابین لایه ها خامه فرم گرفته قرار میدیم وروی کیک رو هم با خامه فرم گرفته کاور میکنیم. وشکوفه میزنیم برای شکوفه های رنگی دیواره ی داخلی قیف یکبار مصرف را با چند رنگ ژله ای بوسیله قلمو از هر رنگ یک خط عمود میکشیم وخامه سفید فرم گرفته را داخلش میریزیم وباهاش شکوفه میزنیم شکوفه هامون رنگی میشن، برای رنگین کمان روی کیک هم از خمیر فوندانت اماده استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه