آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تیرامیسو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1عدد پنیر ماسکارپونه
۱ عدد خامه صبحانه
۱ پیمانه شکر
۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱ بسته بیسکویت پتی بور یا اگه بیسکویت لیدی فینگر داشتین از اون استفاده کنین
مقداری پودر کاکائو
قهوی فوری برای خیس کردن بیسکویتها

طرز تهیه

اول پودر ژلاتین را با کمی آب که توش حل بشه حل میکنیم ومیذاریم روی کتری تا خوب حل بشه، بعد پنیر ماسکارپونه رابا همزن کمی میزنیم بعد خامه وشکرو وانیل را بهش اضافه میکنیم دوباره با همزن اونقدر میزنیم تا شکر حل شود ومواد یکدست شوند، بعد ژلاتین حل شدهدر آب رابهش اضافه میکنیم، دوباره با همزن میزنیم تا ژلاتین در مواد مخلوط شود، توی یک ظرف یا قالب چهارگوش سفلون میکشیم طوری که کلأ به کف و دیواره های ظرف بچسبه، بعد کمی از مواد رو میریزیم و صاف میکنیم و روش پودر کاکائو الک میکنیم و بیسکویتهارو توی قهوه میخیسانیم یک ردیف روی مواد میچینیم، دوباره روی بیسکویتها مقداری از مواد بعد روش پودر کاکائو و دوباره بیسکویتهای خیسانده شده در قهوه، به همین ترتیب چند ردیف میچینیم ودر آخر روی ظرف را سفلون بکشید وتوی یخچال بذارید واجازه بدین حدود ۶، ۷ ساعت در یخچال بمونه، بعد از چند ساعت از یخچال درمیاریم وبا کمک سفلون آروم تیرامیسو را به ظرف سرو منقل میکنیم وبه دلخواه با پودر کاکائو تزئین میکنیم
طرز تهیه تیرامیسو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی