آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر قند ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
پودر کرم تارتار ۱/۸قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را از ۱ ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد، سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد ، دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند، پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند و پودر تارتار را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند،اگه خواستین چند قطره رنگ خوراکی هم میتونید اضافه کنید، برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید.کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید. سینی را داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ الی ۴۵دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند، دمای فرها متفاوت میباشد و پس از ۳۰دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود.
نکته: بهتر است این شیرینیها در طبقه وسط فر گذاشته شوند تا زیرش تغییر رنگ ندهد، اضافه کردن پودر کرم تارتار برای بهتر فرم گرفتن سفیده هست و اختیاری هست
جا پودر قند میشه از شکر استفاده کرد؟