آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر قند ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
پودر کرم تارتار ۱/۸قاشق چایخوری (اگه در دسترش نبود به جاش از آبلیمو استفاده کنید)

طرز تهیه

تخم مرغ ها را از ۱ ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد، سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد ، دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند، پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند و پودر تارتار را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند،اگه خواستین چند قطره رنگ خوراکی هم میتونید اضافه کنید،من ایندفعه به جای رنگ از زعفران و پودر نسکافه استفاده کردم،برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید.کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید. سینی را داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ الی ۴۵دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند، دمای فرها متفاوت میباشد و پس از ۳۰دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود.
نکته: بهتر است این شیرینیها در طبقه وسط فر گذاشته شوند تا زیرش تغییر رنگ ندهد، اضافه کردن پودر کرم تارتار برای بهتر فرم گرفتن سفیده هست و به جای آن میشه از همون مقدار آبلیمو استفاده کرد
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی