آموزش طرز تهیه شیرینی شکلاتی با مغز نارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۲/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودرکاکائو ۱/۵ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قند ۱ پیمانه
مواد میانی:
پودر نارگیل ۱ پیمانه
شیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲/۵ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای تزئین:
شکلات تخته ای آب شده و پودر پسته
طرز تهیه
:ابتدا پودرقند، وانیل، تخم مرغ،پودرکاکائو وکره نرم شده را با هم قاطی کرده و با همزن میزنیم.
سپس آرد و بکینگ پودر رو دوبار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم و درآخر با دست خمیر را آرام ورز میدیم، اضافه کردن آرد باید کم کم باشد و باید آرام ورز دهید.
بعد از اینکه خمیر آماده شد آنرا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم.
برای مواد میانی پودر نارگیل ، شکر، سفیده تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط میکنیم و به شکل توپهای کوچک درمیاریم.
بعد از ۱۵ دقیقه استراحت به اندازه یک گردو برمیداریم و توی دستمون بهش شکل میدیم و وسطش رو خالی میکنیم و توپ نارگیلی رو داخلش قرار میدیم و با دست دوباره به شکل توپ درمیاریم، در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و توپها رو داخلش میچینیم و در فری که از قبل با ۱۶۰ درجه گرم شده بمدت نیم ساعت قرار میدیم،شیرینی ها تا زمانی که داخل فرن نرم هستن ولی بعد از اینکه درآوردین و کمی خنک شدن سفت میشن بعد از خنک شدن شکلات تخته ای را روی سماور درحال جوش بنماری کنید تا ذوب شود و روی هر شیرینی شکلات بریزید و درآخر پودر پسته روش بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه